kär tjej suger på att skriva här, sorry men har viktigare saker för mig, som att pussas med min baby! ihihiih

cigggggggg

hemma hos kusin lina och bara myser! redbull & cigg på altan nuråå!
puss heyyy

lite fint

är helt kär i den vita toppen,

jobbbbbbbbbb

dags att sova ett par timmar blir jobb hela veckan 7-16 kommer rulla in fina pengar på korten me like. lägga sig och smsa lite med min baby innan jag somnar, puss

torsdag?

blev att jobba i askersund idag för hsb, 16 lägenheter i stek heta solen, kan säga att jag dog ett par gånger av den hemska värmen, och när man måste gå runt i svarta jobbarkläder så spyr man lite också. efter jobbet körde jag sotarbilen till bilhuset för det blir nyare bilar inom kort.  efter det tog jag bilen till askersund där mina kusinbarn var och badade, så drog ditt och låg i vattnet och lekte med wimla i ett par timmar innan det började spöregna och mullra, så vi drog hem till henne & max en sväng innan jag hämtade lina för att käka på donken. trevlig dag med andra ord, och nu är jag trött och seg och ska upp tidigt imorgon för att handla med farmor.
vill att det ska bli fredag (nästa alltså) så jag och min bästaste andré kan dra till putte i parken och festar non stop. och jag får äntligen så min håkan hellström live, kääääärlek.
sova nu gondatt, puss & en extra stor puss på mitt hjärta som sover.

RSS 2.0