om vi förlorar varandra här i vimlet, så minns att jag står bakom dig.

ska hoppa ner i sängen och drömma om min babe, som är bäst!

I was looking for someone I wanted to live life with, but found someone I can not live without.

dagen idag har gått fort, träffat johanna och käkat gott. efter det blev det att dra in till marieberg med kusin lina, där jag hittade lite fint som fick följa med hem, tar kort imorgon och slänger upp bilder. sen har jag bara duschat och fixat lite, nu ligger jag i sängen och ska snart sovs ett par timmar! imorgon blir det att handla med farmor i vanlig ordning. lite små tråkigt att babe redan sover, men han ska ju upp tidigt imorgon så det är förstårligt att han borde sova. vi hörs imorgon.
pussss godnatttttttt

ibland är en dröm det finaste man har - tur att det inte är en dröm.

trött,kär & röksugen tjej ligger i sängen & smsar med världens finaste kille.

 


nattis

du kände mig när åren var terminer och sommaren var helig och nätterna var allt. stämmer in ganska bra, eller inte ganska stämmer in helt perfekt.

sitter just nu på brors rum, han&bella kollar på någon film! jag sitter och nördar och drömmer om världens finaste kille och en iskall redbull, hihi. om mindre än sex timmar ska jag åka & handla med farmor, nice? njaa jag ser inte fram imot att springa runt på maxi och slås med russin (pensionärer) som inte har något annat för sig an att handla klockan nio på en fredag och köpa fikabröd. nej vad elak jag låter, men när jag är en pensionärer kommer jag göra tvärtom jag kommer sova hela fm, gå upp på ef. handla på kvällen och vara vaken på natten.

nej röka sen sova? tror det eller nej kanske dra ut en sväng, det lockar!

pusss


you

jag går hellre ensam än är lycklig med någon annan.


RSS 2.0