snart kommer tomten

nu är klockan över tolv så datumet är 24 december 2010. har inte somnat ännu men borde göra det vilken sekund som helst. idag har jag sprungit minst tre mil känns det som. marieberg med min kusin 10-14 efter det storhandlade jag med min farmor. sen in till marieberg vid 17-20 typ, helt död. men alla paket är klara nu.
imorgon julafton;
♥ fixa det sista i huset
♥ göra julmaten
♥ äta med farmor och farfar
♥ kolla på kalle
♥ öppna paket
vill verkligen ge mina paket till alla, är så nöjd med allt. genomtänkt och perfekt, och är bara 2000kr fattigare hihi.
vet inte vad jag kommer få imorgon av tomten, men nått fint hoppas jag på. men egentligen spelar inte paket någon större roll det viktigaste är att få vara tillsammans med mina nära & kära. att bara umgås med mamma,pappa,bror,farmor & farfar gör mig helt varm i kroppen jag har världens bästa familj.
och en annan sak, tomten....alla har sina tankar om honom. flera tror att han finns på riktigt? några säger att han är påhittad. alla föräldrar säger till små barnen att han finns, dom ber folk klä ut sig för att tomta för ungarna, eller så går pappan och köper bilagan.jag tror inte han finns, och jag har aldrig tyckt om tomten sen jag var en liten liten skit har jag vart livrädd för tomten. filmerna som vi har från julafton när jag var liten skriker jag när mamma kommer utklädd hänger och sprattlar på pappas rygg helt förstörd tills mamma går och kommer tillbaks. minns att när jag var liten och vi satt i köket och åt gröt slog det på rutan och där utanför stod det en tomte ( som var full som en kastrull ) någon av pappas kompisar som skulle skoja, jag skrek slängde mig under bordet och det sprutade näsblod sen dess usch jag gillar inte tomtar, haha. och förra julen satt jag på mitt rum och pappa ropade ner mig när jag gick ner för trappan stod det en tomte och bara - heej emelie har du vart snäll i år! jag rycker till och får små panik innan jag vågar gå ner. och tomten var stig en i gatan som var snorfull. jag hörde på rösten att det var han efter ett tag, varken mamma eller pappa visste vem det var. allt slutade med att vi drack whisky med tomten. lite små roligt att tänka på att alla små ungar väntar på fejk tomten imorgon ;)
nu ska jag sova godnatt en miljon pussar em.

julmys hemma

'
mini granen har vi varje år det är där paketen till katterna&hunden ligger, dom ska ju självklart ha en gran också. en del kanske tycker det är töntigt men det är faktiskt gulligt.
sen saken lägst ner den har jag gjort tror det är en tomte? hehe hittade den i en låda från mormor så hon har fått den av mig när jag var liten. charmig eller hur?
nu ska jag sova, ska åka in till stan imorgon med min kusin, puss

22

herregud, nu är jag verkligen sjuk. jag har feber ont i halsen och rethosta. hostan är värst jag kan inte sova, så fort jag lägger mig ner hostar jag och det är inte lite jag hostar, har spytt fem gånger nu? eftersom jag hostar så hårt och länge. på nätterna kan jag inte sova så har blivit att jag sovit ett par timmar på dagen för då går det bättre? det fattar jag inte, att det är lättare på dagen skumt. jaja, somnade  runt sex igår natt och klev upp sju för att sedan åka och handla med min farmor efter det ringde jag runt en massa samtal och åka ut till mina kusin barn wilma var med en kompis och vi lekte en stund sen hämtade vi max han lekte med en kompis, - mina små hjärtan. sen åkte jag hem och självklart somnade jag och sov i sex timmar.......så nu är jag inte så jätte trött men måste försöka sova tidigare ikväll för imorgon ska jag göra massa saker;

♥ tandläkaren klockan 11
♥ möte
♥ julstäda
♥ sätta upp julgranen
♥ och skriva en lista på julmat som ska inhandlas
♥ kolla upp vilka jag har kvar att köpa julklapp till

sen ska jag bara vara hemma dricka te & glögg och försöka njuta och få lite jul känsla fast jag är så pass sjuk som jag är. för om två dagar kommer tomten med paket.
är det bara jag som inte känner som jag brukar? dock är det inte som när man är liten, att man går från första december och längtar efter julafton. jag känner ingenting speciellt i år, och det är bara två dagar kvar. kan vara för att jag är 19? får hoppas att det kommer imorgon när jag sätter upp granen och får lägga under paketen.
det började just en film på trean  - dude, where's my car? tror jag har sätt den någon gång, kollar på den en stund i alla fall. för kommer inte kunna sova nu direkt vilket som.
nu ska jag stänga av krypa ner i sängen och hoppas att jag somnar.
massa pussar från em,

tandläkaren kan suga min kuk

heeeeeeeeeeeej, just nu sitter jag och har ont i tanden....var hos tandläkaren idag och ja det var ett rent helvete.
för typ tre månader sen var jag hos dom och jag har alltid haft mats men eftersom han har börjar haft hand om personer som vill ha lustgas fick jag en ny stjärna runt 20 år och helt blåst. hon skulle borra i en tand. först får jag fem sprutor och så börjar hon borra.....och det gjorde hon i 20 min? sen när det är klart så säger hon, - du kommer få en tillfällig lagnig eftersom vi inte hinner göra en vanlig. emmm ok? åker där ifrån och tanden isar hela tiden....när jag dricker så fort jag var ute och drog in lust, när jag drack nått varmt eller kallt. jag bet i hopp och hoppades på att det skulle sluta. när jag skulle ditt igen för kanske en månad så var det inte hon jag hade utan en kille som hette leo. han var skit bra och förklarade allt och i det hela mycket proffigare. men när han skulle ta bort min tillfälliga lagning och lägga min riktiga. så ser han att tjejen hade borrat världens hål och inte tagit bort det hon skulle, plus att lagningen låg över tanden och inte i så leo tog in min förre tandläkare mats och dom kollade i munnen och i datan. och hon hade borrat så nära saken i tanden därför det isat och i och med att hon gjort det riskerar min tand att dö? så jag fick en tillfällig lagning igen..........sen var jag där idag och dom hade bokat in mig med någon annan en leo? fan jävla tanter som inte kan sitt äckliga jobb. så då fick jag en finsk tjej som jag inte hörde ett piss av det hon sa.......va? ursäkta? vad säger du? hon fick lägga i sju sprutor....och när jag sa efter två det isar fortfarande nä det kan det inte göra. EM JOOOO! nä fan blev riktigt arg och bara men jo det isar , jag ser inte varför jag skulle vilja ha mer sprutor om det räckte? jaja, hon fixade och nu har jag fortfarande ont känns inte alls bra! och roligt att nästa gång jag ska ditt är jag 20 och får jag pejja för det. och om den tanden inte blir bra då jäävlar då kommer jag gå vidare med det här.
jag förstår inte tydligen får vem fan som helst blir tandläkare, ni kan kyssa mig i röven ok?
torsdag;
♥ åka & handla med farmor
♥ och till banken
♥ sen ska jag träffa mitt hjärta malin
fredag;
♥ åka till sjukhuset och prata om min hals
♥ marieberg med en kompis
♥ köra brors tjej till örebro och hämta henne?
lördag;
♥ en sjukt rolig sak men det är fortfarande hemligt.
godnatt puss på er.

01:33

jag saknar dig. åhhhhhhhh

m

martin bebis kommentera så skriver vi där (:

love

kärlek till mina brudar.

03:39

jag måste få ett slut på det här. tror jag måste säga till dig vad jag kände för dig, hur fint allt var och hur lycklig jag var. jag måste få till ett fint slut på min kärlek till dig, annars kommer jag aldrig kunna gå vidare. jag vill innerst inne bara få bort känslorna för dig, samtidigt som jag vill ha dig igen. men just nu är varken du eller jag redo för det här. du säger inte så mycket, jag vet faktiskt inte hur du känner. men jag vet att det var äkta mellan oss. men jag kan inte gå och vänta på dig. kanske, så möts vi igen om nått år och tiden är inne för oss vem vet. men iaf så var tiden med dig helt obeskrivlig. jag har inte ord på hur speciellt allt var. och hur du fick mig att känna mig som världens finaste tjej. tryggheten du gav mig. och hur du kollade på mig med dina vackra ögon. vi visste liksom i det stora hela hur vi kände för varandra men att jag aldrig sa det rakt ut. JAG ÄLSKAR DIG, det är nått jag går och tänker på allt för ofta, oftare än jag vill erkänna. men jag måste få det sagt för jag tror det är därför jag inte kan släppa dig. inte för att att du kommer försvinna helt från mitt hjärta. men jag har känslor för en annan kille nu, men jag har liksom inte givit honom en ärlig chans, eftersom jag fortfarande har dig kvar på nått konstigt vänster. jag kan tänka på hur vi hade det, hur vi kunde sitta och kolla på varandra i flera minuter och veta vad den andra tänkte. hur jag fick miljoner fjärilar i magen bara av att - se dig, få ett sms av dig och när jag tänkte på dig. den där nykära känslan som man vill ha kvar föralltid. jag tänker för mycket är för rädd för att bli lika sårad igen. och den andra killen är superfin, snäll och jag trivs i hans sällskap. han är rolig & smart och han gör mig pirrig i magen, men alla som någon gång vart kär vet att det inte är lätt att släppa tagen om den andra för att satsa allt på den nya. speciellt om man inte fick till nått bra slut. och dina kyssar, just då när våra läppar mötes tänkte jag det är så här jag vill att varje dag ska börja och sluta. men nu vill jag försöka verkligen ge den nya en ärlig chans. låter fan dumt med han, den nya, den andra bla bla bla. men vill inte skriva ut namnen här, så ta det inte på fel sätt. men nu får jag köra på ett citat som min kusin sa till mig - satsar du inget, vinner du inget.


f r e d a g

blev att dra in till marieberg när pappa slutade jobbet.
fick med mig tre par skor, älskar dom alla. efterlängtade mössan & ett par knästrumpor.
tack
kvällen kommer spenderas med min efterlängtade plutt andré ♥
puss på er & ha en trevlig fredagkväll.
juste jay & olle i final ja tack.

ajjjjjjjjjjjj

idag bestämde jag mig för att skaffa töj.
försökte köra igenom en navelpiercing för att hållet ska bli lite större, tror den var 1,6 mm
och den jag ska ha i är 3mm. jag vet men hallå det är ju svin litet? men fan så ont det gjorde.
så imorgon om jag inte har ont ska jag försöka få i den andra.
svin snyggt med en vit sådan om man har mörkt hår.
sen har jag pillat ditt bilder på vänster sida mycket vackert.
nä nu ska jag ligga med sängen.
pusss
min är dock vit och mycket finare!

21:27

jag är feg, så jävla feg.
jag vågar inte bli sårad igen, ok. men nu ska jag ge allt.

02:56

utan hjärta är vi bara maskiner.

03:56

snackat med bästa niklas nu ett bra tag på skype.  fattade inte hur man gjorde så han fick styra min dator och den grisen startade en skräck films snutt typ så kunde jag inte stänga av för han styrde musen, haha!
fick två snygga bilder på han iaf ;)

dagens

erik i paradise hotel - så jävla snygg, och att han har stor hum är bara ett stort plus.
;)

RSS 2.0