hejjjråååå

nu sitter vi och dunkar musik på högsta volym tur att mamma&pappa är ute just nu....mohha!
neråt till kumla nu och träffa jens,john med mera för okej! ;)
ses i dimman snygggingar! yes!<3
älskar dig tilda, <3
♥ för fin valborg kommer det bli!

knulla mig lungt inatt tilda ;$


pusssis

godmorgon eller godmiddag :'D
fick vara hemma idag för min lärare tack.
ska börja fixa mig för snart kommer pappa och hämtar mig, ska in
till stan en sväng, skriver mer sen
pussem,

nattttiz

godkväller
ligger isängen just nu ska snart krypa ner under täcket och sova ett par timmar. hade jätte ont i hela kroppen imorse så jag stannad hemma. klev upp runt 12  käkade frukost sen vid halv två drog på mig pappas jacka och mjukisar och starta vedklyven och stod till typ fyra då pappa kom hem hade faktiskt startat vedkapen FAST jag inte fick hihi ;$ sen fick jag prova motorsågen efter mycket tjat gick kanon och var superfränt. pappa var jätte stolt över mig (A) sen stod vi där ett par timmar innan pauline kom förbi vi drack te och rökte sen drog hon hem, trevligt vare. och imorgon ska jag mötta upp tilda på stan sen fixa det sista innan vi åker hem till mig och grillar. blir att dunka musik och förfesta innan vi ser vad kvällen har att erbjuda kommer nog bli en sjuk bra kväll.
nu blir det sängen pusssis
♥ jag ska drömma om dig inatt igen...

fyra tuttar

gokväll snygging,
ligger i sängen med tilda, vi var nere i kumla en sväng förut och köpte hårfärg&cigg det behövdes verkligen. träffa ett par riktigt coola killar också x)! sen åkte vi hem i spöregn....kom hem och tilda färgade mitt hår tack gumman, blev super bra. vi tog en snabb dusch tillsammans mysigt. nu ligger vi ju som sakt i sängen och ska snart röka innan vi kryper ner i sängen och sova lite imorgon får jag träffa mina boooys gillas!
♥ älskar dig tildis, mitt älskade cp!<3


mupppizza'r

kumla med tildis nu  herrrrrå!

♥ jag älskar dig.


suuuuug

dagen började inge vidare, försov mig till kvart i 8. eller ja försov & försov idag börjar jag halv 11. men jag ville åka med 8a bussen så jag kunde jobba med en uppgift i måleri. men inget vill funka bra idag, håret ser ut som fan bara för att jag fick skynda mig till kumla, fick åka tåg istället för buss....och mattie är inte ens iskolan så att kliva upp före 8a var helt ONÖDIGT idag. men den här dagen kommer bli bra :) först så ska jag äta med mina byggpojkar, niklas&oskar! sen kommer tilda hit och sen åker vi hem till mig för hon ska sova över , jippi!
helt sjukt att jag kan sakna henne när hon var med mig samma dag. men jag trivs med henne tror jag tvingar henne att följa med ut och gå, var riktigt skönt ute igår kväll känndes som en sommmarnatt. och idag får mamma lön :) så jag ska köpa en massa småsaker som jag verkligen behöver;
hårfärg - alltså nu har utväxt som är brun inte ok.
pengar till mobilen hatar att inte kunna ringa folk.
em vafan heter det nu (tar bort nagellacks färg)
ursäkta men är trött och mina hjärnceller sover fortfarande.
skulle behöva en ny tandborste hihi ;$ eller så är det för att bror fått en ny och inte jag.....
haha ah sånt man måste ha för att överleva! nu är det bara 30 minuter kvar tills jag börjar
juste igår var jag mkt duktig så där duktig så mamma och pappa nästan fällde en tår...
jag städa hela botten våningen och mitt rum,toan & hallen på övervåningen. mamma skrattade så hon började gråta när jag dammsög, jag tycker jag är king påre, fast jag slår i alla skåp och suger upp sånt man inte ska suga upp, hihi igår råkade jag suga upp en av måns små råtter....förlåt missen ♥!
och om ni undrar så har min rumpa somnat...sitter på en jävla träbänk x)
nä nu måste jag gå ut och röka sen byta om eller om jag byter om först? ah så blire
skriver mer sen ikv puss em.


*

du rör om i mig varje gång du hör av dig. förstår inte riktigt varför det blir så.
goodnight kiss.


skolan

godmorgon....eller inte , är riktigt trött. men nu ska jag försöka börja planera för min redovising! kommer säkert gå bra...haha men hatar att snacka inför folk, spelar ingen roll att man gjort det sen lekis blir lika jobbigt varje gång. dunka lite musik jobba sen en cigg låter bra!
skirver mer senare puss så länge!

busigt sent.

nu är emelie jätte trött, så när som helst lägger jag mig i sängen och sover till sju imorgon.
börjar 12 men jag vill vara i skolan 9 så jag kan fixa med redovsningen....inget jag skulle gjort om det var en vanlig måndag. idag har jag vart ute hos min kusin sofia, och vart barnvakt till mina kusin barn m&w. älskar verkligen att bara umgås med dom, dom är ju inte så små längre 8&6 i år. tiden går så fort så man vill ju ta vara på all tid man kan tillsammans, dom somnade så sött vid 9 så ja fick kolla tv tills sofia&erik kom hem. har massa filmer som vi spelade in via camen , hihi för söta och mängder med bilder dom berör verkligen mitt hjärta. jag skriver mer imorgon puss!
lite bilder från idag.



♥ wilma&max jag älskar er.

bättre sent än aldrig right?

gud jag suger verkligen på att skriva på bloggen, haha! men har vart riktigt mycket den här veckan.
jag sover ju inte som jag ska, somnar runt tre & klockan ringer sex! men men nu är det fredag så man kan sova ut imorgon vilket jag verkligen kommer göra! vad har jag gjort ikväll; jo lekte med min andré bebis, lika trevligt som vanligt, skrattat som en tok och jag skulle aldrig klara mig utan dig! imorgon är det lördag; och jag ska vara med anna som det är planerat men förre det måste jag verkligen städa mitt rum vill inte (x! men gör jag inte det kommer mamma döda mig! hihi ;$ och på söndag; vet jag att ja ska vara barnvakt till wilma och max, kommer blir jätte roligt och mysigt , all tid jag kan få med dom betyder nått sjukt mycket, gud kan inte fatta att wilma blev åtta år i tisdags mitt skrutt, minns när ja bar henne första gången och jag började gråta. m&w är min absoluta favoriter.
sitter med min stora kärlek - värmeelementet hehe ägde jag inte den skulle jag inte klarat av vintern 2010, nu är det snart bastu på mitt rum , :) ska röka , borsta tänderna och sen lägga mig i sängen och försöka sova så jag kommer upp skapligt imorgon , men du
puss!

riktigt gammal bild på mina älsklingar!


raaaaaaw

seinfeld sen tänker jag försöka sova, jag är sjukt trött just nu men kan ändå inte somna, haha! imorgon ska jag och emelie till lunby verkligen jätte roligt! jag vill vara iskolan istället! men man får ju inte alltid som man vill. snart helg och jag längtar mest efter att få sova ut....sova är det bästa som finns typ efter dig såklart ♥.


årets bbbbbbbaby...........

jag avlider jag har kollat på snyggaste killen som finns , hugo hur kan man va så snyggg , ja dreglar sönder som fan......kolla bara på kroppen! ge mig!





ja skulle döda för han x)

student mössan hemma!

onsdag, sov typ tre timmar inatt hade för mycket och tänka på och ah är inte på toppp. började nio idag skönt att man kunde ta 8a bussen. sen blev det sjukhuset och kolla halsen! käkade glass med vikor och henke mumms! har jätte ont i hela kroppen, sover ingeting längre det suger.....vaknar och är lika trött, fick hem studentmössan jätte fin. snackade nyss med emilia i telefonen saknar dig sjukt mycket gumman,

♥ - emilia och jag för ett bra tag sen.


sol + data + cigg

hello :b just nu sitter jag ute på altan och röker, är ju för skönt med bärbar dator man kan sitta vart fan man vill :) och idag funkar mitt g vilken tur, sjukt jobbigt att behöva printa g't 24/7!
den här veckan ska vi ha en kurs i - dekorationsmålning. det började idag med en gubbe som kom och snackade i två timmar utan stop och jag var så sjukt rök sugen så trode jag skulle dö x) sen fick vi göra en egenfärg & prova på att måla marmor ( man målar fejk marmor ) var ganska roligt :)! vet inte vad vi ska göra imorgon men kommer säkert bli roligt. efterskolan hämtade viktor mig och emelie i örebro , sen hem till emelie & dricka kaffe (:
blev en glass med hessel's på shell mycket trevligt. nu sitter jag och ska försöka plugga......
- du är för sjukt snyggg!
puss em

cross föfan

herregud vad jag är sugen på att starta crossen och bara åka, gärna flera mil. vet inte om suget kommer nu för att det börjar bli sommar, eller om det är för man hör&ser alla motorcyklar som är ute och åker nått äre iaf , ska nog tjata på pappa och se om jag kan åka lite i helgen, älskar verkligen känslan av att sitta på crossen och bara åka, lägga alla andra tankar åt sidan och bara njuta av farten!

emelie gillar starkt.

underbart

tjaah, gud jag taggar för sommaren 2010! kommer förhoppningsvis bli den bästa sommaren, ser fram imot när vi drar iväg hela gänget till någon strand och grillar, dricker, röker vattenpipa! fan va skönt det skulle vara. juste la mig ute på altan förut och somnade och vaknade två timmar senare och då var solen nere och svinkallt utomhus. har nyss gjort mackor till hampus igen - är ju nästan hans slav nu inte ok :O! kolla och njut.....
plus massa blonda hockey killar&mina underbara vänner som kommer göra den här sommaren! love

summer

tjaaa sitter iskolan med emelie :) vi har nyss vart ute och rökt i solen för skönt. känns verkligen som att sommaren är på g. vi slutar tre idag men jag hoppas på att vi får gå hem tidigare. orka sitta inne iskolan när man kan sitta ute och dricka kaffe&röka. måste få tag på ett par grillor för har inga :O alla mina går bara sönder. måste in på hm någon dag & kolla efter ett par. dom brukar ju ha snygga & inte för dyra med tanke på att jag kommer ha sönder dom. idag träffade jag pauline på bussen :) hon har ju vart på semster så det var roligat att se henne :) och lite brun hade hon blivit. åh nu tjatjar emelie om att ja ska jobba buhu......skriver mer senare.
pussss


oboy gott



tv3

godmorgon , just nu sitter jag framför tv'n med bror, vi kollar på 3an - anna anka söker slav x) kom upp runt tre idag och det var riktigt skönt att sova ut, för imorgon är det skola som vanligt. hatar verkligen anna anka så grymt ful och dryg! ska snart ut i solen och ta en cigg & njuta av värmen! och är jätte sugen på smågodis just nu....hoppas min snälla bror åker ner och köper det till mig :') då skulle jag blir jätte glad! ska fortsätta tjata på honom.
skriver mer ikv pussss


04:49

jag är säker på att jag träffat snyggaste killen på länge i helgen & det gillas! - han har allt kroppen,håret,kläderna haha dregel till max! nattti nu för fan! :)

Nomy - You better die young

tjaaa, nu är helgen snart slut går ju sjukt fort vilket är dåligt , fan häldre helg måndag - fredag & skola lördag - söndag, haha då skulle ingen skolka :)! och vem fan skulle tacka nej till det? ah lite uppdatering! fredag - blev att leka med andré och träffa ett par killar som vi hängde med ett par timmar, sen drog vi till säby där bror och hans kompisar var där och grilla&drack inge vidare roligt så vi drog tillbaks till grabbarna, kom hem rätt sent! lördas - sov jätte länge sen käkade vi kinafood mumms, :)! sen drog jag ner till kumla och lekte med min loverboy & det var mysigt! nu ligger jag och kollar på ballar av stål hehe riktigt roligt älskar strippan! :)
nu ska jag lägga mig i sängen skönt! nattti bitches


martin

sweet

utgång

förfest - krogen - efterfest med matilda, <3





påskafton.

guuuuuuuud helt sjukt, bakis som fan. fick gå upp och ge godis till wilma,max och ragnar.
sen käkade vi påskkrubb, sen tog vi biken ner till kumla, satt och snacka och myste som fan,
träffade några stycken, innan vi drog till shell där björk jobbar, var där i två timmar och bara skrattade sen körde han runt oss överallt och när vi kom hem var klockan efter två, haha! alltså var så sjukt roligt! tilda och jag kollade på den sista beck filmen och låg och prata i timmar, :) - älskar dig gumman,

m<3e

hey ,:)
just nu fixar jag och tilda oss,:) vi ska ut ikv kommer blir för roligt :D!
fan fulla som fan och helt borta! sånt gillas! :D
älskar dig gumman, :) <3

RSS 2.0